Starity

Rihanna is viaszszobrot kapott

2011. szeptember 01. 21:09   |   Szerző: dolores2

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Óriási megtiszteltetés érte az Év nőjének választott énekesnőt. Riri ma már elmondhatja magáról, hogy híresebbnél híresebb sztárok mellett ő is helyet kapott a Madame Tussaud-múzeumban.

hirdetés
Rihanna is viaszszobrot kapott

A barbadosi énekesnő fiatal kora ellenére máris a legnagyobb sztárok közé sorolható. Ezt bizonyítja az is, hogy a közelmúltban ő is bekerült a washingtoni Madame Tussaud-múzeumban található sztárok közé – természetesen csak viaszszobor formájában.

Az énekesnő abban az öltözékben pompázik, melyben a David Guettával közös Who's That Chickben is láthattuk. A viaszbaba frizurája is elavult már, de ez nem meglepő, ha visszagondolunk, hogy az elmúlt néhány évben hányféle hajkoronával örvendeztette vagy sokkolta a közvéleményt Rihanna.

Az énekesnő így olyan hírességek mellett kapott helyet, mint az amerikai elnök, Barack Obama és felesége, Michelle, de ott ácsorog Madonna, Denzel Washington és a Jonas Brothers tagjai is.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek