Starity

Brad Pitt megajándékozta gyerekeit

2011. szeptember 01. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Brad Pitt ezennel is bebizonyította, hogy nem feledkezik meg gyerekeiről, hiszen mind a hat csemetének saját pónilovat vásárolt.

hirdetés
Brad Pitt megajándékozta gyerekeit

Brad Pitt arra gondolt, megajándékozza gyermekeit, így Maddox, Pax, Zahara, Siloh, Knox és Vivienne apjuk jóvoltából kaptak egy-egy pónilovat. Persze Brad szerelméről sem feledkezett meg, hiszen Angelina is megkapta saját lovát.

A 47 éves színész, akinek kapcsolata stabil Angelina Jolie-val, egy percet sem tétlenkedett, inkább a meglepetést szervezte gyerekeinek és szerelmének. A lovak Braddel és Angie-vel, valamint a hat gyerekkel fognak lakni a pár francia birtokán.

Egy közeli forrás szerint Brad már rég tervezte ezt a meglepetést, mondván, fiatalkorban könnyebben meg lehet tanulni a lovaglást.

„Brad nem volt benne biztos, hogy lesz majd ideje megtanítania fiait lovagolni, de úgy véli, hogy kisebb korban könnyebb a lovaglás” – mondta a közeli forrás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek