Starity

Dulce María duettet énekelt Joe Jonasszal

2011. szeptember 02. 17:05   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dulce María néhány nappal ezelőtt fellépett a MTV World Stage-en, ahol előadta Joe Jonas See No More című dalát az énekessel együtt.

hirdetés
Dulce María duettet énekelt Joe Jonasszal

A vörös énekesnő nem először énekel amerikai énekessel, hiszen annak idején vele adta elő Beautiful című számát Akon. Dulce nagyon meglepődött, hogy a Disney egykori sztárjával kellett fellépnie. Joe See No more című dalát adták elő, óriási sikerrel: „Nagyon boldog vagyok, hogy meghívtak.”

„A rajongók sok jót mondtak Joe-ról, és ő nagyon bátor volt” – tette hozzá Dulce. A sztár mindenhová szeretné eljuttatni a dalait. Mint kiderült, az ex-RBD-tag szívesen énekelne a fiatalok nagy kedvencével, Justin Bieberrel is.

Egy interjúból az is kiderült, hogy szívesen írna könyvet is az énekesnő, valamint hamarosan duettezni fog egy híres európai énekessel. Róla többet nem árult el, csupán annyit mondott, hogy mindenkinek meglepetés lesz.

Később megemlítette, hogy utazásai során sok erőszakot lát, és mindig megpróbál valamit tenni ez ügyben. Hangot is ad a véleményének, és kifejezi az elégedetlenségét is.

Dulce María egyébként nemrég mutatta be a rajongóknak Ingenua című dalát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek