Starity

Maite Perroni jövőre újra telenovellában?

2011. szeptember 02. 18:06   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maite Perroni, a Triunfo del amor és a Cuidado con el ángel sztárja, ha nem is idén, jövőre újra telenovellában szerepel majd.

hirdetés
Maite Perroni jövőre újra telenovellában?

A mexikói színésznő októberben indul európai turnéjára, ahol olyan országokba is ellátogat, mint Románia, Szerbia, Lengyelország és Spanyolország. Ezért idén hiába kapott rengeteg felkérést, nem tud telenovellában szerepelni.

Maite még csak nemrég fejezte be utolsó sorozata, a Magyarországon is ismert Triunfo del amor forgatását, azonban nagy valószínűséggel a jövő évben új szerepben láthatjuk a színész-énekesnőt.

Az egyik lehetőség, hogy a Primera dama című sorozat főszerepét kapja meg, amelyben Maite egy Rubíhoz hasonló, gazdagságra vágyó, törtető lányt alakítana, mely az utolsó karakterétől eléggé eltérő lenne.

A másik telenovella, melynek alkotói szintén az árva angyalt akarják, hasonlítana a Cuidado con el ángel történetéhez, ahol Maitének egy ugyanolyan vadóc és temperamentumos lányt kellene eljátszani, mint Marichuy.

A harmadik lehetőség, hogy egy főműsoridős telenovellában kapna főszerepet, ahol a partnere a Rubíból ismert Sebastián Rulli lenne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek