Starity

Scary Spice ismét anya lett

2011. szeptember 02. 18:06   |   Szerző: Elia90

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mel B és producer férje még márciusban erősítették meg a hírt, miszerint első közös gyermeküket várják idén augusztusra. Az énekesnő tegnap hozta világra férjével első közös gyermekét, egy kislányt.

hirdetés
Scary Spice ismét anya lett

Emma Bunton és Victoria Beckham után, akik idén májusban, illetve júliusban ismét anyai örömök elé néztek, most Melanie Brown hozta világra újszülött gyermekét. Szeptember 1-jén Los Angeles városában megszületett az énekesnő és férje, Stephen Belafonte első közös gyermeke, egy kislány, aki szüleitől a Venus Andrea Storm nevet kapta.

Mel B ma reggel erősítette meg a hírt a People-nek, miszerint megszületett férjével első közös csemetéje. Az énekesnő Twitter-oldalán a következőket írta: „A babánk végül megérkezett. Stephen közel volt az ájuláshoz, Phoenix sikoltott örömében, a baba pedig bámulatos.”

A sztár szóvivője azt is elmondta a magazinnak tett nyilatkozatában, hogy a mama és a baba is jól vannak, egészségesek és boldogok.

A tegnap született kislányon kívül Mel B-nek van egy 12 éves lánya, Phoenix, egy 4 éves kislánya, Angel, filmproducer férjének pedig egy 6 éves lánya, Giselle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek