Starity

Divat, megfizethető áron

2011. szeptember 06. 00:12   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A következő cikkben a hazánkban is kapható, elsősorban tinédzserek körében népszerű márkákról olvashatunk.

hirdetés
Divat, megfizethető áron

Az előző összeállításunkban a sztárok és milliomosok számára elérhető divatról írtunk, ebben a cikkben viszont a számunkra is könnyen megvásárolható ruhák kapnak főszerepet.

Pepe Jeans

A márka 1973-ban alapult, s most már több mint 60 országban van jelen. Hazánkban több márkaboltban, partnerüzletben és Outletben is megvásárolhatóak ruhadarabjaik. Eleinte csak részletgazdag farmereket dobtak piacra, később viszont már felsőket és egyéb holmikat is gyártani kezdtek. Az évek során olyan sztárok vették fel farmerjaikat egy-egy kampány erejéig, mint Sienna Miller, Victoria Beckham vagy Ashton Kutcher.

A cég természetesen idén is piacra dobta a legújabb trendeket követő kollekcióját, melyet ezúttal modellek – Jamie Strachan, Andrew Smith, Jessica Miller, Stephan H, Samantha Gradoville, Victoria Tuaz and Bambi Northwood Blyth – promótálnak, s a férfiak körében népszerű bőrdzsekiket, hölgyek számára előnyös blúzokat és farmerkabátokat is tartalmaz.


Zara

A Zara 1975-ben jött létre egy spanyol kisvárosban, tulajdonosa pedig azóta világszerte több mint 1600 bolttal rendelkezik. A spanyol származás ellenére leginkább egyszerű, letisztult darabokat terveznek, néhány mintával és kiegészítővel ellátva. Kollekcióik a fiatalok körében évről évre egyre népszerűbbek, hiszen a legdrágább márkák ruháiból merítenek ihletet, amit elérhető áron kínálnak hűséges vásárlóiknak.
Az idei őszi–téli kollekcióban megtalálható a pöttyös és kígyóminta egyaránt, és az évszakra jellemző színek is.

Stella Tennant

Tally Weijl

A svájci cég kontinensünkön híresült el, s a fiatal lányoknak kínál divatos, szexis, figyelemfelkeltő és nem utolsó sorban viszonylag olcsó ruhadarbokat. Eddig összesen 720 boltban árulják termékeiket, körülbelül 33 országban. Az idei kollekciót szintén ez a négy alapelv határozza meg. Csinos kreációikat különböző fodrokkal, övekkel, harisnyákkal és további, extravagáns kiegészítőkkel tarkítják. Alapszíneik a rozsdabarna, a fekete, a fehér és a rózsaszín.


Bershka

1998-ban alapult Artexióban, Spanyolországban. Jelenleg 49 országban vannak jelen, körülbelül 750 üzlettel. Néhány nappal ezelőtt pedig megérkezetek legújabb kampányuk fotói is, melyeknek színvilága és háttere is változó. A ruhák között megtalálhatóak a szűk nadrágok, farmerek, ingek, kabátok és szőrmék is.

Stradivarius

1994-ben pattant ki a Stradivarius ötlete a márka tulajdonosának fejéből, azóta 46 ország piacára törtek be, több mint 600 bolttal. Idei őszi–téli kollekciójukat Chic Twist névre keresztelték, s Palvin Barbarát választották arcukká. A gyönyörű modell tökéletes alakján remekül mutatnak a legnépszerűbb színekben legyártott ruhák, melyeket néhol állatmintákkal és metálos színekkel dobtak fel.


Fotó: glamouronline.hu

Pull & Bear

A Pull & Bear egy 1991-ben alapított spanyol ruházati márka, mely eleinte kizárólag férfiaknak tervezett, később viszont női ruhákat is piacra dobtak. A cég két évvel ezelőtt több mint 600 üzletet foglalt magába – például Portugáliában, Lengyelországban, hazánkban vagy akár Szingapúrban.

Idén ősszel is nagyszerű pulóverekkel, kabátokkal és nadrágokkal várják vásárlóikat, amelyek rengeteg színben kaphatóak. A kínálatban megtalálhatóak a sárga, a piros és zöld színek is, valamint a téliesebb árnyalatok egyaránt.

Retro Jeans

1991-ben jött létre Magyarországon – a „since 1964” felirat az alapító születési évét jelzi. Kollekcióikat elsősorban a tizen- és huszonéves fiataloknak álmodják meg, s a külföldi cégekhez – Gas, Pepe Jeans – hasonló árakkal értékesítik őket. Jelenleg körülbelül 30 üzletet üzemeltetnek hazánkban, de a szomszédos országok piacain is megtalálható.

Legújabb kollekciójukban ismét kiemelkedő szerepet kaptak a farmernadrágok és -kabátok, de boltjaikban ingek, pólók, pulóverek és csizmák is kaphatóak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek