Starity

Kidobták a repülőgépről a Green Day énekesét

2011. szeptember 04. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lógó nadrágja miatt szállították le a Green Day énekesét a Southwest egyik repülőgépéről.

hirdetés
Kidobták a repülőgépről a Green Day énekesét

Billie Joe Armstrong csütörtökön Burbankbe repült volna a Southwest Airline egyik járatával, ám a légiutas-kísérők némi kivetnivalót találtak az énekes öltözetében: túlságosan is sokat mutató nadrágja miatt úgy döntöttek, a Green Day frontembere nem utazhat a repülőgépen.

„Nincs jobb dolguk, mint a gatyámmal foglalkozni?” – ripakodott rá Billie Joe az egyik stewardessre, aki megkérte, húzza feljebb a nadrágját, ugyanis túl sokat enged láttatni.

Az utasok már az övek bekapcsolásánál tartottak, és telefonjaikat is kikapcsolták, amikor leszállították az énekest a gépről.

„Most rúgtak ki a Southwest egyik járatáról, mert túlságosan lógott a gatyám! Mi a pokol?! Nem viccelek” – csiripelte a zenekar frontembere hivatalos Twitter-oldalán, aki megsértve érzi magát az eset miatt.

Természetesen a légitársaság az incidens óta elnézést kért tőle. Legutóbb Gérard Depardieu okozott botrányt repülőgépen, aki a folyosót vizelte össze indulás előtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek