Starity

Eva Luna hamarosan a TV2-n

2011. szeptember 04. 18:06   |   Szerző: Perlita

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Seherezádé című török sorozatot egy latin-amerikai telenovella, az Eva Luna fogja váltani, mely a Univisión és a Venevisión koprodukciójában készült.

hirdetés
Eva Luna hamarosan a TV2-n

Szeptember 19-étől a TV2-n a 17.30-as sávban az Eva Luna című latin-amerikai telenovellát kezdik majd vetíteni, melyet az Univisión és a Venevisión Televisával kötött szerződésük lejárta után készített, hogy saját tartalommal tudják kiszolgálni a nézőket. Gyengén kezdett, később pedig már egész szép nézettsége volt és az Egyesült Államokban. A finálét már körülbelül 10 millióan látták.

A sorozat az 1993-as Aguamarina remake-je, és Los Angelesben játszódik a történet. A főszereplő, Eva egy szegény lány, akinek apját megölik. Elhatározza, hogy megtalálja gyilkost, és bosszút áll rajta. Közben beleszeret az özvegy Danielbe, akiről viszont a lány azt hiszi, hogy pont ő ölte meg édesapját.

Több jelenlegi televisás sztár is feltűnik a sorozatban: Guy Ecker (A vipera, Salomé), Julián Gil (Kettős játszma), Harry Geithner (Zorro), Lupita Ferrer (Rosalinda), Susana Dosamantes (Rebeca, Marina) és Frances Ondiviela (Acapulco szépe) is. Eva Luna Gonzálezt pedig Blanca Soto játssza.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek