Starity

Eric Saade ősszel is meghódítja Európát

2011. szeptember 04. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eric Saade végigturnézta a nyarat Svédországban, ám a Made of Pop turné vége felé sem lassít le: újabb tervei vannak, amelyek eléréséhez többet dolgozik, mint eddig.

hirdetés
Eric Saade ősszel is meghódítja Európát

Eric Saadéval egyik fellépése után készítettek interjút, melyben őszi terveiről mesél:

– Eric, a Made of Pop turné lassan a vége felé közeledik. Milyen volt számodra, és milyen benyomásokkal lettél gazdagabb?
– Csodálatos volt! Úgy értem, a rajongók teljesen őrültek voltak, és imádom őket, azt hiszem, nélkülük semmi volnék. Szóval boldog vagyok, hogy ezt csinálhatom, és remélem, hogy Németországban is koncertezhetek – talán néhány év múlva. Ősszel szeretnék a nemzetközi zeneiparba is betörni, remélem Németországgal is sikerül megismertetnem magam.

Ez lett volna a következő kérdés, hogy mik a terveid szeptemberre?
– Igen, valami nemzetközi dolgot fogok csinálni.

– Emellett szeretnél megjelentetni új kislemezt?
A Hearts in the Air még mindig jó helyen szerepel a svéd rádióállomásokon, szóval várnunk kell még egy kicsit. Svédországban körülbelül októberben jelentkezek új dallal, de a Hearts in the Air lesz az első nemzetközi dalom.

– Úgy tűnik, J-Sonnal nagyon jól megértitek egymást, és a munka is jól megy. Tervezitek, hogy kiadtok még közös szerzeményt?
– Igen, igazából csináltunk egy dalt a múlt héten, együtt írtuk meg a stúdióban. A Saade Vol. 2-n kap majd helyet, ami novemberben jelenik meg. Emellett még egy közös kislemezt is csinálunk, mert olyanok vagyunk, mint a legjobb barátok, és úgy voltunk vele, hogy miért is ne, csináljuk mókából, a rajongóknnak tetszeni fog!

– Hogy ismertétek meg egymást?
– A Hearts in the Air készítése alatt ismerkedtünk meg, akkor láttuk először egymást, de már a nap végén úgy éreztük, mintha testvérek lennénk. Aztán egyre több közös dalt írtunk, például a Killed by a Copot, de az új lemezre, a Saade Vol. 2-re is négy vagy öt közös szerzemény kerül majd fel.

– Milyen üzenetet szeretnél közvetíteni, amikor azt mondod az embereknek, hogy tárják ki a szívüket?
– Előbb hallgass a szívedre, aztán használd az eszed. Csak nyisd ki a szíved, és ez mindennél legyen fontosabb. Ha hallgatsz a szívedre, akkor akármikor megkaphatod azt, amit akarsz.

– Milyen igaz! De most kanyarodjunk vissza az Eurovízióra. Tapasztaltál bármilyen változást a döntő óta?
– Igazából nem tudom. Úgy értem, persze, sok ajtót kinyitott előttem más országokba, de ez nem a Popularról szól. Jelenleg a Hearts in the Air az, amihez nagy reményeket fűzök, hiszen egyre jobb helyezései vannak, szerintem már slágerré vált. Az Eurovízió csodás volt, de ez sokkal inkább arról szól, hogy mit csinálsz utána, nem arról, hogy ott hogyan teljesítettél. Szóval az fontosabb, hogy most mit csinálok, és hogy hol szeretném mindezt megvalósítani, és én igazán szeretném, ha hosszú távú lenne a karrierem. Éppen ezért írok folyton dalokat, és ezért szeretném mégjobban megismertetni magam Európában.

– Az szép! És egyébként miért a legjobb dolog Eric Saadénak lenni?
– Azért, mert vannak nekem a csodálatos rajongóim, és természetesen a német fanok is. Minden nap írnak a rajongói oldalamra, és akiknek tudok, természetesen válaszolok is. Az összes rajongóm a legjobb dolog abban, hogy Eric Saade vagyok, mert rengeteg szeretetet adnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek