Starity

A Kettős élet októberben debütál hazánkban

2011. szeptember 08. 09:09   |   Szerző: Perlita

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kettős élet című telenovella jelenleg is főműsoridőben fut Mexikóban, és október 24-én hazánkba is eljut.

hirdetés
A Kettős élet októberben debütál hazánkban

A Dos hogares (nálunk Kettős élet címen) október 24-től debütál a Zone Romanticán, 19 órakor. Eredetileg a Vad szívet váltotta volna, de később érkezik, mert a csatorna meg fogja változtatni műsorrendjét. A szériát jelenleg is forgatják, így végleges epizódszáma még nincs.

A főszereplő Anahí, aki a Rebeldében vált ismertté, később az RBD együttes énekesnője volt, így nem meglepő, hogy a Dividida című főcímdalt is ő énekelte fel. Sok idő után tért vissza a telenovellák világába, hiszen eddig zenei karrierjével foglalkozott.

Anahí mellett számos ismert telenovellasztár is feltűnik a színen: Sergio Goyri (Villa Acapulco, A csábítás földjén), Joana Benedek (Szeretők és riválisok, Szerelempárlat, Ángela), Víctor Noriega (Rosalinda), Maya Mishalska (Árva angyal), Marisol Santacruz (Acapulco szépe), Alfredo Adame (Időtlen szerelem), Silvia Manríquez (Julieta), José Carlos Femat(Kedves ellenség), Abraham Ramos (Julieta) és Carlos Ponce (Hetedik mennyország).

A történetben Anahí egy kedves állatorvos, Angélica, aki beleszeret az építész Santiagóba, ám szerelmük nem tart sokáig, mert egy vízi balesetben a férfi eltűnik. Miután Angélica hozzáment Ricardóhoz, kiderül, hogy Santiago életben van, de elvesztette emlékezetét. Így a lány elkezd kettős életet élni a biztonságot nyújtó férje és az amnéziás Santiago mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek