Starity

Eckü új klippel jelentkezett

2011. szeptember 04. 23:11   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elkészült az első szólóvideó a Négy évszak albumról. Elsőként az Oooh című számhoz készült fekete-fehér kisfilm.

hirdetés
Eckü új klippel jelentkezett

Idén jelent meg a Hősök negyedik stúdióalbuma Négy évszak címmel. Az Aki velünk, a Szeretném és a Hallo című klipek után elkészült a negyedik kisfilm is a lemezről, melyet Eckü Oooh című dalához forgattak.

Az Oooh a negyedik szám az albumon. A szerzeményhez sok-sok rapalap közül végül Brash – a szó pozitív értelmében vett – primitív szerzeményére esett a választás. A dalban Eckü röviden, de tartalmasan elmondja a véleményét a magyar valóságról, szurkálódik picit, és van, akit elküld melegebb éghajlatra. A kisfilm fekete-fehérben felvett városi környezetet ábrázol. Dinamikusan vágott, lendületes anyag.

A tervek szerint az albumon megtalálható többi egyéni dalhoz is készül klip, ugyanis a Négy évszak különlegessége, hogy a srácok szólókat is írtak a korongra, mellyel jobban kiteljesedhet saját egyéniségük. Ha minden jól megy, hamarosan Mentha és Brash szólóanyagához is elkészül a képi világ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek