Starity

A rémisztő metálzene és Chenoa

2011. szeptember 05. 12:12   |   Szerző: H.P.K.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 6-án jelenik meg a legújabb Mojinos Escozíos-album, melyen egy dal erejéig Chenoa is hallható lesz a humorukról híres-hírhedt rock-metal banda társaságában.

hirdetés
A rémisztő metálzene és Chenoa

Holnap kerül a zenei üzletek polcaira a legújabb Mojinos Escozíos-album, a Mená Chatruá, mely több dolog miatt is igazi különlegességnek számít. Az új korong már a 13. CD-je a bandának, mely alkalomból 20 sztárvendéget vonultat fel a dalokban duett és triettek formájában.

Néhány név a közreműködők közül: Miguel Ríos, David de María, Mago de Oz, Miguel Campello és a Los Delinqüentes, José Manuel Casañ és Pau Donés, Rosa López, Pimpinela, Melendi, Ariel Rot, Edurne, David Summers, King África, valamint Chenoa.

Az 1994 óta aktív Mojinos Escozíos tulajdonképpen a nálunk ismert Irigy Hónalmirigy spanyol megfelelője, annyi különbséggel, hogy a katalán srácok csak és kizárólag rock- és metalzenéket parodizálnak. Saját magukat úgy határozzák meg, ha zenei műfajukról kérdezik őket, hogy „komikus rock” és „rémisztő metal”, olykor pedig némi bluesrockra is vetemednek.

Chenoa nagyon örült a felkérésnek, és boldogan állt a rockerekkel egy mikrofon mögé. A gyönyörű énekesnő maga is kedveli a műfajt, ráadásul – nem csak – rajongói szerint megvan hozzá az ideális hangi adottsága is. Tény, hogy Laura mélyebb, olykor érdes hangjának rendkívül jól állnak nemcsak az érzelmes balladák, hanem a rockslágerek is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek