Starity

Nemsokára kezdődik a móka

2011. szeptember 05. 15:03   |   Szerző: Domcicc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövő héten visszatérnek a sorozatok, jönnek az újoncok, kezdve a CW csatornával.

hirdetés
Nemsokára kezdődik a móka

Szeptember 13-án kezdődik a CW-nél a főszezon, egy régi és egy új sorozattal.

Elsőként a 90210, a Beverly Hills-i fiatalok új generációja tér vissza a sorozat negyedik évadjával. A szereplők élete folytatódik az érettségi után, néhányan egyetemre mennek, míg mások dolgozni kezdenek; egy biztos, elindultak a felnőtté válás rögös útjának végső szakaszán.

Ugyanezen az estén indul a már most hatalmas várakozással rendelkező Ringer, hiszen főszereplője Sarah Michelle Gellar, aki sok év kihagyás után tér vissza a képernyőre. Mindenki kedvelt Buffyja ezúttal két személyiséget is magára ölt, egy ikerpárt, melyből a népszerűbb, jobb élettel megáldott testvér eltűnik a tengeren, mire a másik átveszi a helyét. Természetesen semmi sem az, aminek elsőre látszik, Bridget hamar ráébred, hogy Siobhan élete nem tündérmese, és közben még a saját problémáival is küzdenie kell.

Szeptember 14-én indul a H8R, amelyben hírességek küzdenek az utálóik ellen, próbálják őket legyűrni, hiszen manapság már alig akad olyan sztár, akit nem kritizálnának nyilvánosan. A realityt Mario López vezeti, minden részben elvisz majd egy-egy hírességet egy utálójához, elbeszélgethetnek, akár még a maguk oldalára is fordíthatják az illető antirajongót.

Ezt követően folytatódik az America’s Next Top Model továbbra is Tyra Banksszel, a recept idén nem a jól bevált új lányok csapata lesz, hanem a korábbi évadokból ismert rajongói kedvenceket hoznak vissza, akikből most is csak egy kerülhet ki győztesen.

Szeptember 15-én este visszatér a csatorna legnézettebb sorozata, a The Vampire Diaries. A második évad végén történt fordulatok után a készítők ugranak egy kicsit az időben, rögtön Elena szülinapjával indítanak, amely természetesen nem lesz bonyodalommentes, akárcsak a többi Mystic Falls-i esemény, közben Stefan a városon kívül garázdálkodik.

Rögtön utána debütál a The Secret Circle, ahol szintén természetfeletti erők lesznek a történet központjában. Ezúttal boszorkányok hódítják meg a képernyőt, a sztori szerint Cassie Blake, akit Brittany Robertson alakít, egy teljesen normális tini, egészen addig, amíg el nem veszíti egy tűzesetben az anyját, és a nagymamájához kell költöznie. A kisvárosban már szinte várták az érkezését a boszorkánykör tagjai, úgy tűnik, ők többet tudnak róla, mint ő saját magáról. A szerelmi háromszög elmaradhatatlan, ám ezúttal nem a főszereplőnek kell választani két srác közül, hanem a Thomas Dekker által megformált Adam Conant kerül szerelmi krízisbe.

Szeptember 23-ára nem jutott új műsor, két visszatérő lesz, a Nikita és a Supernatural. Előbbiben folytatódnak Nikita kalandjai, Michaellel együtt próbálják kijavítani a Division hibáit, közben pedig előkerül néhány igen sötét titok és összeesküvés. A csatornához híven a szerelmi szálakat továbbra is ide-oda mozgatják majd.

A Supernatural pedig immáron a hetedik évadjával tér vissza, központjában még mindig a Winchester testvérekkel. A történet idén részben Castielhez, a korábban egyszerű angyalhoz kapcsolódik, akit mikor legutóbb láthattunk, istennek kiáltotta ki magát. A rosszindulatú pletykákkal ellentétben Castielt továbbra is Misha Collins fogja alakítani.

Az idei szezon utolsó visszatérői a CW képernyőjén a Gossip Girl, a sorozat szeptember 26-án lesz látható Amerikában. A szereplők a nyarat a világ más városaiban töltötték, ám ahogy a levelek elkezdenek lehullani, mindannyian visszatérnek szeretett New Yorkjukba. Ám a pletykák, titkok mindenhová követik őket a világon, és ezekre fény is derül később.

Utolsó újoncként a Hart of Dixie mutatkozik be ősszel, a szintén nagy visszatérő, immáron 30-as Rachel Bilsonnal. Az éppen orvosit befejező Zoe Hart elvállal egy állást Bluebellben, ám váratlanul megörökli a praxist a kisvárosban. Hamar rájön, hogy az orvoslás vidéken nem olyan, mint egy nagyvárosi kórházban. Láthatjuk majd, ahogy beilleszkedik, és esetleg a szerelem is megtalálja.

2012 januárjára is tartogat meglepetést a csatorna. Visszatér a kilencedik és egyben utolsó évadjával a One Tree Hill. 13 részt fognak leadni, és most már biztosan mondhatjuk, hogy Chad Michael Murray, bár csak egy részben, de ismét felbukkan majd. Lucas sajnos Peyton nélkül érkezik. Két újonc lesz a midseasonra, a The Frame és a Re-Modeled, mindkettő reality, ám míg az előbbi párokat versenyeztet saját otthonukban, az utóbbi egy modellügynökségről szól, amely megpróbálja összegyűjteni a világ legtöbb ügynökségét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek