Starity

Több százan utánozták Hugh Jackmant

2011. szeptember 06. 13:01   |   Szerző: Meridian Media

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több ezer ember gyűlt össze a hét végén a Vörösmarty téren, hogy megmutassák Magyarországnak: ez hazánk eddigi legnagyobb flashmobmegmozdulása!

hirdetés
Több százan utánozták Hugh Jackmant

A flashmob házigazdája, dj Louis elárulta: egy reklám adta az ötletet. „Az egyik itthon is ismert reklámban Hugh Jackman elkezd táncolni, majd flashmobszerűen egyre többen csatlakoznak hozzá. Megtetszett nekünk az elképzelés és a koreográfia, ezért úgy döntöttünk, csinálunk egy flashmobot ezekkel a mozdulatokkal. Mivel a színész koreográfiája csupán félperces, kibővítettük további mozdulatsorokkal” – árulta el a fővárosi éjszaka egyik legkedveltebb lemezlovasa.

A táncosok között felbukkant a Fiesta énekese, Csordás Tibi, Palcsó Tomi, Széles Iza, Szorcsik Viki és Herczeg Zoli is. Az utóbbiak azonban igencsak kitűntek a tömegből, merthogy az elejétől a végéig lassúztak.

„Szeretem a táncot, de nemigen szeretek táncolni” – kezdte Herczeg Zoli. „Vagyis inkább úgy fogalmaznék, leginkább csak otthon a négy fal között szeretek táncolni. Ezen a flashmobon azonban olyan jó volt a hangulat, hogy nem bírtam magammal, és elkezdtem lassúzni Vikivel. Kíváncsiságból jöttem el, megnézni, milyen, amikor több százan ugyanarra a koreográfiára nyomják. Ez tényleg magával ragadja az embert! Őrületes jó hangulat volt!” – mesélte a divatmogul, aki elárulta: ő nem a táncával, hanem a dumájával hódít.


Fotó: Meridian Media

Ideiglenes táncpartnere, Szorcsik Viki viszont amint meghall valami zenét, azonnal táncra perdül. „Szerintem a tánc a világon az egyik legjobb dolog! Jótékony hatása van a testre, a lélekre, és összehozza az embereket. Szeretek táncolni és mozogni, hozzátartozik az életemhez. Jó volt látni ezt a mozgó tömeget, ráadásul jól is nézett ki!” – mondta el a gyönyörű színésznő, aki sokadmagával titkon várta, hogy egyszer csak Hugh Jackman feltűnjön a téren, a világsztár azonban a flashmob ideje alatt a Lipton Ice Tea legújabb reklámját forgatta. A Nagy közös tánc híre azonban videó formájában eljutott a sármos filmsztárhoz, aki örömmel konstatálta, milyen sok embert mozgatott meg a táncával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek