Starity

Megjelent Kelly Clarkson új dala

2011. szeptember 06. 16:04   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az American Idol-nyertes énekesnő legújabb száma, a Mr. Know It All nemrég jelent meg hivatalosan is. A dal Kelly hamarosan érkező Stronger című albumának első kislemeze.

hirdetés
Megjelent Kelly Clarkson új dala

Kelly Clarkson visszatérő dala, a Mr. Know It All augusztus 30-án jelent meg hivatalosan, és a rádiók is akkortól keztdék el játszani, de a szám szeptember 5-étől vált csak legálisan is letölthetővé. A dal az első kislemez az énekesnő legújabb albumáról, melyről sajnálatos módon több szám is kiszivárgott idő előtt az interneten. A dal premierje Kelly hivatalos oldalán történt, és az énekesnő maga konferálta fel élőben. A Mr. Know It All klipje is hamarosan megérkezik, mivel már leforgatták augusztus 25-én Nashville-ben. A kisfilm rendezője Justin Francis volt.

Az American Idol első szériájának győztese elárulta, hogy új dalában a lehető legkevesebb auto-tune-t próbálták használni, hogy a hangja leginkább az élő előadásokhoz hasonlítson. Kelly elmondta, hogy a számot 2011 februárjában vették fel, és ő döntött úgy, hogy ez lesz az album első kislemeze. Ezt azzal indokolta, hogy nem hasonlítható az eddigi dalaihoz, így tökéletes kezdése lesz a lemeznek, ahogy korábban a Never Again és a My Life Would Suck Without You volt. A Mr. Know It All főként pozitív kritikákat kapott eddig, de több kritikus szerint hasonlít Bruno Mars Just the Way You Are című slágerére.

Kelly új dala egy olyan emberről szól, aki azt hiszi, mindent tud, és nagyon jól ismeri az énekesnőt, de igazából semmit nem tud róla: ezért is lett a címe Mr. Know It All, azaz 'Mr. Mindentudó'. A szám egyre feljebb kúszik az amerikai iTuneson, és valószínűleg akkora sikereket fog elérni, mint Kelly korábbi slágerei, a Because of You vagy a My Life Would Suck without You.

A Grammy-díjas énekesnő ötödik stúdióalbuma október 25-én fog megjelenni Stronger címmel, melynek első előfutára a most megjelent Mr. Know It All. A szám már felkerült Kelly hivatalos VEVO-csatornájára is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek