Starity

Férjhez ment Marie Mai

2011. szeptember 06. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A francia énekesnő, Marie Mai és jelenlegi barátja tegnap keltek egybe, zártkörű esküvő keretében.

hirdetés
Férjhez ment Marie Mai

A híres francia énekesnő és jelenlegi barátja, Fred St-Gelais tegnap keltek egybe a Hawaii-szigeteken. Az esküvő a rajongókat váratlanul érte, csak árulkodó jeleket láthattak Twitter-oldalukon, ám mára kiderült, 7 év után végre összekötötték életüket.

„A házasság számomra nagy dolog, és nekem nagyon fontos. Nem akarom elsietni, pedig tudom, az igazi már megvan, csak a megfelelő pillanat számomra még nem érkezett el” – nyilatkozta Marie Mai 2007-ben, mikor megjelent a Dangereuse Attraction.

Szeptember 5-én jelent meg az első árulkodó jel, amikor is Marie Mai ezt az üzenetet hagyta a Twitteren: „Igen, természetesen…” Sokan azonnal elkezdtek találgatni, ám az énekesnő nagy titokban tartotta a dolgot. A rajongók csak tegnap szembesülhettek vele, kedvencük bizony megházasodik: „Egy gyors kép a nagy pillanat előtt.”

A képen ugyan nem látszik, de az énekesnő menyasszonyi ruhájában áll, felkészülve az esküvőre. Ezúton kívánjunk nekik sok boldogságot, reméljük, olyan boldogok lesznek, mint ez alatt a hét év alatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek