Starity

Maria Kanellis új zenével jön

2011. szeptember 06. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután tavaly február végén Maria elhagyta a WWE-t, énekesi karrierbe kezdett. Április 13-án adta ki első sikeresnek mondható EP-jét, a Sevin Sinst.

hirdetés
Maria Kanellis új zenével jön

Tavaly február végén Maria végleg elbúcsúzott a WWE-től, és úgy döntött, énekesnőként próbál szerencsét, mint Lilian García és Mickie James (utóbbi közben visszatért a TNA-be). Miss Kanellis 2010. április 13-án adta ki Sevin Sins című EP-jét, amelyen négy dal szerepelt. A Fantasy, melyhez videó is készült, a Change Your Mind, az Alice in Wonderland és a névadó Sevin Sins. A kis EP sikeresnek mondható Amerikában, főleg Maria rajongói körében.

Ma az egykori díva a következő megjegyzést tette közzé a Twitteren: „Új zenét csinálok... Suffocate Me.” A Suffocate Me lehet a dal címe. Többet nem tudni, mert Maria azóta nem nyilatkozott csipogóoldalán. A kritikusok szerint van tehetsége az énekléshez. A Sevin Sinsszel megmutatta, hogy igencsak változatos és hangulatos zenéket tud csinálni. A folytatás is hasonló lesz? Hamarosan megtudjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek