Starity

Rowan Atkinson túl öreg Mr. Beanhez

2011. szeptember 07. 15:03   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ki ne ismerné a Rowan Atkinson által alakított Mr. Beant és barna plüssmaciját, akit mindenhová magával visz? Valószínűleg mindenki tudja, kiről van szó, ami nem is csoda.

hirdetés
Rowan Atkinson túl öreg Mr. Beanhez

A sorozatból mindössze 18 félórás epizód készült, de így is hatalmas népszerűségre tett szert. A műsor számos nemzetközi díjkiosztón volt jelölve, például a Rose d'Oron. A show több mint 200 helyen lett levetítve világszerte, köztük Magyarországon is, ahol először az Antal Imre vezette Szeszélyes évszakok című műsorban lehetett látni.

Készült animációs sorozat is Mr. Bean figurájával, sőt, két nagyobb film is; a Bean – Az igazi katasztrófafilm és a Mr. Bean nyaral.

A sorozat mind a mai napig nagyon népszerű, manapság is lehet néha-néha látni egy-egy csatornán, de ennek ellenére Mr. Bean, azaz Rowan Atkinson azt nyilatkozta, hogy ő többé már nem fogja megformálni a karaktert.

„Úgy érzem, soha többé nem fogom eljátszani Mr. Beant. Soha nem mondom, hogy soha, de egyszerűen érzem, hogy én már túl öreg vagyok ehhez. Imádtam Beant mint animációs figura, de végül is a fiatalok közül ki nem? Én mindig úgy láttam őt, mint egy kortalan és időtlen embert, de én egyáltalán nem vagyok ilyen. Ennyi idősen úgy érzem, sokkal képzeletlenebb lettem ahhoz, hogy megalakíthassam Mr. Beant” – mondta az 56 éves színész.

Mi azért reméljük, hogy Atkinson téved, és készítenek még pár epizódot, vagy akár új filmet Mr. Beannel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

sorozat vége bean mr
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek