Starity

Caroline Wozniacki kiparodizálta Nadalt

2011. szeptember 07. 14:02   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jelenlegi világelső, a dán születésű Caroline Wozniacki a negyedik fordulós mérkőzésének megnyerését követő interjú során kiparodizálta az asztal alá csúszó Rafael Nadalt.

hirdetés
Caroline Wozniacki kiparodizálta Nadalt

Korábban megírtuk, hogy a spanyol teniszező, Rafael Nadal a vasárnapi sajtótájékoztatója során rosszul lett, majd becsúszott az asztal alá, ezután pedig félbeszakították a médiaeseményt. Egyik kolléganője, a jelenlegi világelső, Caroline Wozniacki bizonyára olyannyira jól érezte magát az orosz Szvetlana Kuznyecova ellen aratott 6–7, 7–5, 6–1-es győzelme után, hogy a sajtószobában a mosoly szinte körbeszaladt a fején, majd eljátszotta azt, ami pár nappal korábban Nadallal történt.

Az imitáción láthatóan jól szórakozik a dán teniszező, valamint hallani, hogy az újságíróknak is tetszik a műsor. Azt azonban nem tudni, hogy Rafael Nadal mit szól ehhez a rendkívül humoros és egyben empatikus alakításhoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek