Starity

Lady Gaga a Simpson családban

2011. szeptember 07. 20:08   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjas énekesnő vendégszereplő lesz a népszerű amerikai sorozatban, a Simpson családban. Gaga saját rajzolt verziójához a saját hangját is adja.

hirdetés
Lady Gaga a Simpson családban

Lady Gaga vendégszerepet kapott a nagy sikerű amerikai sorozatban, a Simpson családban. Az extravagáns énekesnővel készült epizód jövő tavasszal lesz látható, a sorozat 23. évadjában.

A rajzfilmfigura hangját Gaga kölcsönözte, és kinézetre is teljesen olyan, mint az énekesnő. Az epizód a Lisa Goes Gaga címet kapta, és a történet szerint a Lady elutazik Springfieldbe, ahol az emberek nagy része önbizalomhiányban szenved. Az énekesnő egy vidám és optimista nőként tűnik fel benne, aki sokféleképpen megpróbálja felvidítani a szomorú Lisát, de ez végül nem sikerül neki. A Lady egyébként már feltűnt egyszer a sorozatban, de akkor csak pár pillanat erejéig.

A Simpson családban való szereplés Gaga szerint az egyik legjobb dolog, ami valaha is történt vele: „Egy kicsit ribancosan játszom. Az alma nem esett messze a művészi fámtól – mesélte lelkesen az énekesnő. – Mondhatni, hogy ez az egyik legmenőbb dolog, amit valaha is tettem. Apukám valószínűleg 80 hátraszaltót fog csinálni, amikor kijön az epizód.”


Az énekesnő augusztusban adta a hangját sorozatbeli karakteréhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek