Starity

Rajongók Miranda Lambert albumborítóján

2011. szeptember 07. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő most rajongói képeivel tölti meg digitális albumborítóját, mely sok ezer rajongó arcképéből rajzolódik ki.

hirdetés
Rajongók Miranda Lambert albumborítóján

Ahogy arról korábban már olvashattunk, a szőke countryénekesnő augusztus 5-én jelentette meg negyedik albumának első kislemezét, mely a Baggage Claim címet kapta. A dal augusztus 9-én került fel az iTunesra, az énekesnő pedig bejelentette, hogy következő lemeze november 1-jén jelenik majd meg. A kampány lényege most elsősorban a csupa egyesekből álló dátum, mellyel Miranda menedzsmentje nagyon agyafúrt módon mélyen a rajongók eszébe vési a megjelenés időpontját: 11.1.11.

Nem kell azonban novemberig várniuk az énekesnőt kedvelőknek, hiszen augusztus 23-án jelent meg Miranda együttesének, a Pistols Annie-nek debütáló lemeze, a Hell on Heels, mely rögtön az iTunes első helyén nyitott.

Az énekesnő most megosztotta hivatalos Facebook-oldalán a szellemesen Four the Record címre keresztelt negyedik lemez borítóját, mely a tasteofcountry.com oldalon rajongók twitteres profilképéből mozaikszerűen rajzolódik ki. Egyetlen kattintás, és te is szerepelhetsz az énekesnő lemezborítóján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek