Starity

Adele újabb rekordot döntött

2011. szeptember 08. 20:08   |   Szerző: audrey

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves brit énekesnő, Adele népszerűsége továbbra is töretlen: 21 című albumából már 10 millió példány talált gazdára világszerte, emellett pedig a lemezről kiadott dalaival is ostromolja a slágerlistákat.

hirdetés
Adele újabb rekordot döntött

A kétszeres Grammy-díjas énekesnő az elmúlt időszakban hatalmas népszerűségnek örvend – Rolling in the Deep című dala az egész világot bejárta, és sikeresen hódította meg a slágerlistákat.

Adele egyre nagyobb sikereket könyvel el, hiszen Someone Like You című szerzeménye is egyre hallgatottabb. Angliát még februárban hódította meg a megható szerelmes szám, és azonnal a hivatalos slágerlista élén nyitott – ehhez pedig mindössze annyi kellett, hogy Adele elénekelje a Brit Awardson.

Úgy tűnik, nemcsak a briteket, hanem az amerikaiakat is el lehet kápráztatni egy bámulatos előadással: az énekesnő a múlt héten megrendezett MTV Video Music Awardson fakadt dalra, a Someone Like You pedig azóta is az iTunes eladási listája élén áll, illetve felugrott a Billboard Hot 100 élére is.

Adele számára óriási dolog az újabb amerikai siker, hiszen ezzel ő lett az első olyan brit énekesnő, aki egyazon albumról két dallal is feljutott a hivatalos amerikai slágerlista élére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek