Starity

Gaby Espino kisbabát vár

2011. szeptember 10. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már jó ideje pletykáltak arról, hogy Gaby Espino és Jencarlos Canela között több van puszta barátságnál. A két színész szeptember 8-án vetett véget a szóbeszédeknek, nem kis meglepetést okozva ezzel mindenkinek.

hirdetés
Gaby Espino kisbabát vár

Érdemes volt ennyi időt várni Jencarlos első twitcamjére, hisz amellett, hogy végre biztossá vált, hogy ő és Gaby – aki májusban vált el férjétől – egy párt alkotnak és együtt is élnek, hatalmas meglepetéssel örvendeztették meg a rajongóikat. A beszélgetés alatt csókokkal és ölelésekkel mutatták ki szerelmüket, s láthatóan nagyon izgatottak voltak.

A pár elmesélte, hogyan alakult ki ez a szerelem. A pletykákkal ellentétben ugyanis a Más sabe el diablo (Ördögi kör) forgatásai alatt a barátságon kívül valóban nem volt köztük más kapcsolat. Ám ez a kötelék lassan kivirágzott, és szerelemmé alakult. Ennek a szerelemnek pedig már érik a gyümölcse!

„Elmondhatjuk, hogy a válasz igen – kezdte mondandóját Jencarlos, amely a héten megjelenő szóbeszédekre vonatkozott. – Tudja meg a világ, gyermeket várunk!”

„Ez a legizgalmasabb, legcsodálatosabb ajándék, amit az élet adott nekünk. A történetünk olyan, mint egy novella. Ez a mi valódi életünk, de még nem tudjuk, hogy kislány, vagy kisfiú lesz-e” – mondta a színésznő, aki majd’ kicsattant a boldogságtól.

A twitcamet közel tízezer ember követte végig, hogy először láthassák őket a való életben is egy párként. A két színész közös otthonában tette meg a nagy bejelentést, ahol velük él Gaby első házasságából született kislánya, Oriana is.

Jencarlos megragadta az alkalmat, hogy elmondja, nem azért nem beszéltek eddig kapcsolatukról, mert bujkáltak, csupán szerették volna, ha szerelmük kellőképp megszilárdul. A színész-énekes Orianával való kapcsolatáról is mesélt. Elmondása szerint a kislány gyönyörű gyermek hatalmas szívvel, és mindig a barátja lesz.

A közel félórás twitcamet követően a mikroblogon keresztül köszönték meg a jókívánságokat, s boldogságukat ott is kifejezték.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek