Starity

Lady Gaga egy vérfarkassal kavar

2011. szeptember 09. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az MTV információ szerint a népszerű énekesnő a Yoü and I című videoklip forgatásán összegabalyodott partnerével, Taylor Kinney-vel.

hirdetés
Lady Gaga egy vérfarkassal kavar

Lady Gaga, úgy tűnik, minden téren sikeresnek és szerencsésnek mondhatja magát. Sorra zsebeli be a legnagyobb díjakat, a rajongók istenítik, és most úgy látszik, a szerelem is rátalált. Az MTV információi szerint a Yoü and I című számhoz készült kisfilm forgatása után az énekesnő közelebbi kapcsolatba került a The Vampire Diaries sorozatból ismert Taylor Kinney színésszel.

A dal ugyan Gaga egykori szerelméről szól, de úgy tűnik, már új lángok lobbantak fel a szívében klipbéli partnere iránt. A RadarOnline forrásai is megerősítették az információt, és állítják, hogy a pár már több alkalommal is mutatkozott együtt – bár még közös fénykép nem készült az újdonsült szerelmesekről.

A rossz nyelvek természetesen már most elkezdtek peregni, és értetlenül állnak az előtt, hogy egy ilyen „szörnyeteg”, mint Gaga, vajon hogyan fogott ki magának egy ilyen jó kiállású férfit, mint a nagy sikerű sorozat vérfarkasa.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek