Starity

Az NBC is rajtra kész

2011. szeptember 10. 09:09   |   Szerző: Domcicc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már két országos amerikai csatorna visszatéréséről írtunk, most jöjjön egy újabb, az NBC.

hirdetés
Az NBC is rajtra kész

Elsőként a Parenthood, mely szeptember 13-án tér vissza a képernyőre harmadik évadjával. A Braverman család idén neves eseménnyel indít, Sarah 40. születésnapját fogják ünnepelni.

Másnap, 14-én, két új szitkom debütál. Az egyik az Up All Night, melynek Christina Applegate és Will Arnett a főszereplője. A történet a család élete köré épül, melybe nemrég érkezett egy új jövevény. Az ezzel és a karrierrel járó kihívások fogják a nézőket alaposan megnevettetni. Rögtön utána a Free Agents kezdődik, melyben a két főszereplő (Hank Azaria, Kathryn Hahn) egy elég sivár randizási időszak után beleugrik egy egyéjszakás kalandba, emellett egy munkahelyen dolgoznak. Habár eldöntik, hogy ezután barátok lesznek, valahogy mégis az ágyban kötnek ki mindig. A sorozat remake, elődje a brit Free Agents sorozat.

Szeptember 19-én egy visszatérő és egy újonc sorozat kezdődik. A The Sing-Off tehetségkutató a harmadik évadjával jelentkezik, Nick Lachey vezetésével. Majd Eddie Cibrian veszi le a hölgyeket a lábáról az új, The Playboy Club című sorozatban, melyhez Amber Heard fog asszisztálni neki, a férfi nézők szemének kedvezve. A show-t már most körülveszi a botrány, hiszen a címben is utalnak arra, hogy az 1960-as évek legendás szépséget és egyéb szolgáltatásokat megtestesítő klubjáról fog szólni.

A következő estén a The Biggest Loser rajongói örvendezhetnek. A fogyókúrás műsor immáron a 13. évadját éli. Hasonló volt nálunk Norbi Nagy Fogyás műsora.

Szeptember 21-én ismét két sorozat tér vissza az NBC képernyőjére. A Harry’s Law második évadjában folytatódnak az ügyvédek esetei, melyeket sikerre szeretnének vinni. Kathy Batest idén Emmy-díjra jelölték. Az est további részében a Law & Order: Special Victims Unit tér vissza. A franchise középpontjában a Golden Globe- és Emmy-díjas Mariska Hargitay áll, akit idén ismét Emmyre jelöltek. Az ügyosztály immáron 13. éve néz szembe a kihívásokkal.

22-én két új széria kezdődik és három tér vissza. A visszatérők között csak szitkomok találhatóak, a Community, a Parks and Recreation és a The Office. Míg az előbbit méltánytalanul hanyagolják a díjátadókon, az utóbbi kettő idén megküzd az Emmyért a komédia kategóriában, valamint a főszereplőik, Steve Carell, és Amy Poehler is bezsebeltek egy-egy jelölést. Az első újonc, a Whitney szintén a nevettetésre szolgál, viccesen mutatja be a szerelmet. Whitney és párja ötévi együttélés után sem szeretnének házasodni, ám főszereplőnk ráébred, hogy kezdenek unalmassá válni. A főszereplő és a készítő is Whitney Cummings, stand-upos. Ezt szorosan követve a Prime Suspect kezdődik, mely szintén egy angol sorozat remake-je. Főszerepben láthatjuk a Vészhelyzetes Maria Bellót, ahogy egy kemény rendőrnőt alakít, akinek be kell illeszkednie az őrsön a férfiak közé. Természetesen briliáns nyomozó is, meggondolatlansága mellett.

Egy hónappal később tér csak vissza a képernyőre a Chuck az utolsó évadjával. Október 21-én megláthatjuk, amint a kémek beindítják önálló ügynökségüket, illetve főszereplőinknek a friss házasélet nehézségeivel is meg kell küzdeniük. Utolsóként a Grimm indul David Giuntolival. A főhős nyomozó, ám a világában léteznek a tündérmesék szereplői is. A legtöbb ember nem tud ezekről a lényekről, így célja az lesz, hogy fenntartsa az egyensúlyt a valós és a természetfeletti között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek