Starity

Legyen szexi a hajad ősszel is!

2011. szeptember 11. 11:11   |   Szerző: Elody

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre egy jó hír azoknak, akiknek dús és természetes hullámos hajuk van: idén ősszel bátran félretehetitek a hajvasalókat, ugyanis a göndör és a loknis frizurák hódítanak majd!

hirdetés
Legyen szexi a hajad ősszel is!

Idén ősszel beköszönt a göndörhaj-divat. Rengeteg sztár szereti a göndör, leengedett hajat, és ez most sem lesz másképp, ugyanis a loknis és hullámos frizurák újra divatba jöttek!

Egyes felmérések szerint a legszexisebb hajviselet a loknis frizura, mert nőiességet kölcsönöz. Mások szerint viszont a tépett, egyenes frizura a menő. De ősszel fő a természetesség, ezért most jött el az idő, hogy néhányan új frizurákat próbáljanak ki. Nem árt néha kicsit eltérni a hagyományos hajformáktól. Akiknek göndör hajuk van, viseljék bátran, leengedve, copfba vagy akár befonva! Plusz érv a hullámok mellett, hogy így tűnik hajunk a legdúsabbnak. Lehet kislányos, loknis, de ugyanakkor apró, göndör tincsekkel vagy nagyobb hullámokkal is szuper hatást kölcsönöz viselőjének.

Néhány tipp, hogyan legyen szép és természetes göndör hajad:

  1. Megfelelő sampont használj, kifejezetten a te hajtípusodra!
  2. Hajkefe helyett most érdemes természetes anyagokból készült fésűt használni, hiszen ez még természetbarát is, és kíméletesebb a hajjal.
  3. A göndör haj akkor a legszebb, ha hosszú és egészséges. Ezért használj hajvég-ápolót és balzsamot, ami táplálja a hajvégeket! Ha rövid hajad van, inkább ne próbálkozz meg a göndörítéssel: puffossá válik a frizurád, ami pedig nem néz ki jól.
  4. Hajszárító helyett hagyd, hogy hajkoronád magától száradjon meg a levegőn – ismételten a puffosság elkerülése végett. Hajmosás után óvatosan dörzsöld meg törölközővel, és fésülgesd – de csak óvatosan, hogy ne károsítsd a hajadat és a hajvégeket!
  5. Rengeteg hajgöndörítési módszer van (sütővas, hajcsavarók, dauer, stb.), ha azonban profi, loknis és tartós hajat szeretnél, inkább bízd a fodrászra!
  6. Ha nagyon kerek az arcod, neked inkább az egyenes hajtípusok állnak jól. De ha mindenáron hullámos hajkoronát szeretnél, vágass oldalfrufrut és egy kicsit egyenesítsd ki azokat, hogy keretezzék az arcodat!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek