Starity

Lily Allen aggódik magzatáért

2011. szeptember 10. 14:02   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lily Allen arról beszélt, mennyire fél, hogy két vetélés után ismét elveszíti magzatát.

hirdetés
Lily Allen aggódik magzatáért

Lily Allen júniusban jelentette be, hogy kisbabát vár férjétől, Sam Coopertől. Azonban ez már nem az első terhessége az énekesnőnek: három évvel ezelőtt akkori barátjától, Ed Simonstól várt gyermeket, egy éve pedig szintén Sam Cooper ejtette teherbe, de sajnos – csakúgy, mint az első alkalommal – a fiatal szülők hat hónapos korában elvesztették a magzatot.

Bár Allen terhessége során eddig nem mutatkoztak komplikációk, a brit csillag mégis nagyon aggódik, ugyanis éppen a hatodik hónapban jár.

„A legutolsó babám óta mindent nagyon szigórúan ellenőrzök. Minden csütörtökön elmegyek egy londoni klinikára, hogy megvizsgálják a magzatot. Az orvos minden alkalommal azt mondja, hogy meg kéne nyugodnom. De úgy érzem, hogy ez a terhesség – különösen azok után, ami történt legutóbb – rohadtul a mindenem. Ez az első olyan dolog az életemben, ami ellen nem tudok mit tenni” – nyilatkozta Lily a London Evening Standardnek.

Arra a kérdésre, miszerint tudja-e, hogy kislányt, vagy kisfiút hord a szíve alatt, a következőt felelte: „Igen, tudom. De csak én és a férjem. Még az anyukámnak sem mondtam el.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek