Starity

Bieber szívesen bújik női ruhákba

2011. szeptember 10. 15:03   |   Szerző: An_d_a

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A manapság igen népszerű tinisztár bevallotta, hogy viselt már nőknek készült farmernadrágot.

hirdetés
Bieber szívesen bújik női ruhákba

Hogy a fiatal énekest mi vitte rá erre a nyilatkozatra, nem tudni, annyi viszont biztos, hogy a sztár rajongói igen nagy meglepődéssel fogadták a hírt, miszerint Bieber viselt már nőknek készült ruhadarabokat.

A kanadai sztár állítása szerint hajlamos arra, hogy női farmert – vagy más, az ellenkező nemnek készült ruhát – hordjon. Állítása szerint az ilyen darabok jobban passzolnak rá.

„Már viseltem női farmert, mert passzolt rám. Ez nem trend, csak néha működik így – nyilatkozta a 17 éves Bieber, aki azt is elárulta, hogy a pletykákkal ellentétben nem szándékozik házasságot kötni jelenlegi partnerével, Selena Gomezzel. – Nem tudom. De ha megtörténik, akkor megtörténik. Most a zenémre koncentrálok, és úgy érzem, most elég jól megy minden. Én határozottan hiszek a házasságban, de még a közeljövőben nem szeretném. Nem fogunk együtt élni, amíg nem vagyunk házasok.”

Hogy ezek után a közönség vajon mit gondol a tinisztárról, arra biztosan hatással lesz Bieber e nyilatkozata.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek