Starity

Cassie visszatért

2011. szeptember 10. 18:06   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 2-án jelent meg Cassie új slágere, ami a Radio címet viseli, és most kijött a Sound of Love demováltozata is.

hirdetés
Cassie visszatért

Az utóbbi időben Cassie inkább modellkarrierjére koncentrált, hiszen év elején feltűnt a Calvin Klein-reklámban, ahol több híres modellel dolgozhatott együtt – olyanokkal, mint Lara Stone, Pixie Geldof, Abbey Lee vagy Ruby Aldridge. Majd megjelent Wiz Khalifa új klipjében is, áprilisban pedig Selita Ebanks és Solange Knowles mellett a Carol's Daughter: Beauty in Diversity kampány részese volt.

Az énekesnő viszont – a rajongók nagy örömére – szeptember elején kibocsátotta legújabb dalát, mely a Radio címet viseli, és a Fabolous néven ismert amerikai rapperrel készítette. Azt, hogy készül-e klip a dalhoz, egyelőre nem tudni.

Azonban Cassie a dal debütálása után közölte, hogy Electro Love című új albumát csak jövőre dobják piacra.

Szeptember 9-én viszont megjelent az R&B-énekesnő új slágere, a Sound of Love demováltozata. A dal teljes verziója szeptember 21-e és október 5-e között várható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek