Starity

November elsején érkezik Thalía könyve

2011. szeptember 11. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Cada día más fuerte / Growing Stronger a legutóbbi információk szerint november elsején jelenik meg a tengerentúlon, és körülbelül 15 dollárba kerül majd. Az adatok a megjelenésig nem tekinthetőek véglegesnek.

hirdetés
November elsején érkezik Thalía könyve

Már kevesebb mint két hónap múlva a rajongók kezükben tarthatják a Cada día más fuerte / Growing Stronger című könyvet, Thalía életrajzi művét, a legutóbbi adatok szerint ugyanis november 1-jén jelenik meg spanyol és angol nyelven.

Mivel a kiadó a borítóképet és az árakat is folyamatosan változtatja az Amazon.com szerint, még mindig nem lehet biztosra venni, hogy ezek a végleges adatok. Most úgy tűnik, a könyv – a spanyol és az angol nyelvű kiadás is – valamivel több mint 15 dollárba, azaz megközelítőleg 3200 forintba kerül majd (a postaköltséget nem számolva).

Jó hír viszont, hogy már a könyvajánló is napvilágot látott, melyben Thalía szavait olvashatjuk:

„Mint mindenkinek, nekem is vannak dolgok, melyek lendületet adnak, s olyanok is, melyek vonszolnak és akadályoztatnak. Ezzel a könyvvel, mely tele van kitartás- és erőnlétérzéssel, életünket a teljesség irányába szeretném lendíteni, hogy képesek legyünk meglátni az úton a fényt; hogy együtt megöleljük, megbocsássunk, visszahozzuk és szeressük a legfontosabb személyt, aki létezhet. Mi magunk. Emlékeim segítségével felfedeztem az erőt, mely bennem lakozik. Megértettem, hogy minden egyes élmény, nehézség, gond, fájdalmas, nehéz vagy durva fejezet az életemben lehetővé tette számomra, hogy egyre jobban ismerjem magam, és minden nap egyre erősebbé váljak.”

Ha minden igaz, akkor tehát már nem kell sokat várni a műre, amely az előrendelések alapján már most is igen népszerű: a spanyol nyelvű könyvek Memorias kategóriájában a 19. helyen áll az Amazon.com 100-as bestsellerlistáján!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek