Starity

Tolvajnak nézték Leonardo DiCapriót

2011. szeptember 10. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kis híján riasztotta a rendőrséget egy ékszerbolti eladó, mert az Eredet sztárját tolvajnak nézte.

hirdetés
Tolvajnak nézték Leonardo DiCapriót

A hollywoodi celebek egy része hétköznapokon is méregdrága ruhákat ölt magára, míg mások inkább a szürke életstílust választják. Ki hitte volna, hogy épp ez utóbbinak lesznek kellemetlen eredményei? A méretes napszemüvegeknek és a két számmal nagyobb melegítőknek manapság már hátránya is akad, hiszen Leonardo DiCapriót pont ezek miatt nézték rablónak.

A Titanic sztárja a napokban egy ékszerboltba tért be, ugyanis édesanyjának akart vásárolni egy antik nyakláncot, ám a bolti eladó tolvajnak nézte – és kis híján riasztotta a rendőrséget.

A színész testőreivel érkezett, így nem is csoda, hogy az eladó úgy vélte, a rabló erősítéssel jött.

„Linda egyedül volt a boltban, míg én kimentem kávézni. Épp kiszolgált egy vevőt, mikor megjelent a két hatalmas testőr. Linda csendben elküldte a vásárlót, hogy szóljon nekem, mert ki akarják rabolni a boltot” – nyilatkozta az üzlet tulajdonosa a Sydney Dailynek, aki azt is hozzátette, hogy az eladó már a riasztóval szemezett.

Miután kiderült a félreértés, DiCaprio távozott, ugyanis rossz helyen parkolt, és tovább kellett állnia.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek