Starity

Elkezdődött a Jersey Shore 4. évadja

2011. szeptember 12. 18:06   |   Szerző: Bubii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sikeres amerikai reality folytatása tegnap este indult az MTV csatornán. A mostani évadot Olaszországban vette fel az összeszokott csapat.

hirdetés
Elkezdődött a Jersey Shore 4. évadja

Tegnap sokan ültek le a tévé elé nagy izgalommal, hiszen elindult a sikeres amerikai reality folytatása, a Jersey Shore negyedik évadja!

A már jól összeszokott, nyolc emberből álló csapat egy kicsit kizökkent a mindennapokból, és újra forgatni kezdtek. A mostani évadnak azonban különlegesebb helyet szántak New Jersey-nél és Miaminál: itáliai gyökereikhez illően Olaszországba költöztek ki pár hétre.

Természetesen a balhék, a kavarások, a bulik, az alkohol és az utálat ebből az évadból sem fog hiányozni. Nehezebb volt idén a szereplőknek, hiszen ha nagyon összekaptak lakótársukkal, nem tudtak pár napra hazaugrani, míg csillapodnak a kedélyek, hanem magukban kellett lerendezni a konfliktusokat.

A negyedik évadot meglepően hamar elkezdték sugározni Magyarországon, hiszen máskor több hónapot kellett várni rá, most azonban csak pár nappal csúszott a magyar premier.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek