Starity

Végóráit éli az Esti Showder

2011. szeptember 11. 18:06   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fábry Sándort szép lassan eltüntetik a képernyőről, ugyanis a humorista az utóbbi időben már nem tudta a megszokott nézettséget produkálni.

hirdetés
Végóráit éli az Esti Showder

Tizenhárom év töretlen siker után idén ősztől megszűnik a jól megszokott formájában az Esti Showder. A showman műsoridejét jelentősen lefaragták, így már csak 50 percben élvezhetik Fábry nyers humorát a tévénézők.

A műsor a nyári szünet előtt rendre alulteljesítette korábbi nézettségét, folyamatosan 30 százalék alatt álltak a mutatók. A Blikknek nyilatkozó szakértők szerint erre még egy olcsó film is képes lenne.

A műsor gyártójával 2012 tavaszáig kötött szerződést az RTL Klub. Ha az új műsorstruktúra és a többi változtatás sem hoz megfelelő eredményt, akkor egy év múlva elképzelhető, hogy teljesen megszűnik a műsor, vagy Fábry helyett egy fiatalabb házigazdával indul el show. Az új műsorvezető a Showder Klub standup-nagyágyúi közül kerülhet ki, az egyik nagy esélyes Kiss Ádám.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek