Starity

Amy Smart férjhez ment

2011. szeptember 12. 00:12   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pillangóhatás főszereplőnője, Amy Smart szombaton feleségül ment párjához, Carter Oosterhouse-hoz a férfi szülővárosában.

hirdetés
Amy Smart férjhez ment

Az Us Weekly értesülései szerint a 35 éves színésznő, Amy Smart – aki többek között a Cool túra, a Pillangóhatás és a Felpörögve című filmekből lehet ismerős – szeptember 10-én, szombaton feleségül ment vőlegényéhez, Carter Oosterhouse-hoz. A lagzit a vőlegény szülővárosában, a michigani Traverse Cityben tartották 215 vendég jelenlétében.

„Annyira izgatottnak és boldognak érezzük magunkat, hogy a családunkkal és a barátainkkal ünnepelhetünk ezen a boldog napon” – nyilatkozta az ifjú pár.

A helyszínválasztást pedig a következőképpen indokolta Amy: „Carter innen származik, és a szüleim is itt élnek. Ez a második otthonom, gyerekkoromban sok időt töltöttem itt.”

A színésznő és a tévés ezermester 2010 novemberében kezdett el találkozgatni egymással, és igyekezték elkerülni a nyilvánosságot egészen januárig, amikor beismerték, hogy egy párt alkotnak. Majd pár hónappal később, áprilisban az eljegyzésről szóló pletykákat is megerősítették.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek