Starity

Demi Lovato újabb díjjal gazdagodott

2011. szeptember 12. 11:11   |   Szerző: SoLettisha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Deminek már sokadjára sikerült bizonyítania, hogy boldog és elégedett, s ebből adódóan fantasztikus lendületet vett karrierje!

hirdetés
Demi Lovato újabb díjjal gazdagodott

Ebben az évben szeptember 10-én került megrendezésre az ALMA Awards, ami a latin felmenőkkel rendelkező művészeket hivatott jutalmazni kemény munkájukért. A Santa Monicában megrendezett díjátadó házigazdái idén a Született Feleségekből ismert Eva Longoria, és a már rutinosnak számító George Lopez voltak. Az eseményen számos népszerű színész és énekes részt vett. A díjazottak között volt a szülése után ismét csúcsformában lévő Jessica Alba, a 23 éves, mosolygós Alexa Vega, vagy említhetnénk akár Antonio Banderast is, aki az idén besöpörte a legjobb színésznek járó díjat.

Demi Lovatót tartották az este egyik legragyogóbb csillagának, hisz fantasztikusan festett egy csodás, sötét púder színű Maria Lucia Hohan-ruhában és visszafogott, de annál ízlésesebb sminkjében. Sugárzott róla a magabiztosság és a boldogság, arról nem is beszélve, hogy milyen elképesztő odaadással adta elő vadonatúj sikerdalát, a Skyscrapert. Hiába is próbálják letörni önbizalmát, bebizonyította, hogy tényleg úgy emelkedik minden rossz fölé, akár egy felhőkarcoló.

A 19 éves lány színészi tehetségét egy díjjal is jutalmazták az este során. Ő vihette hazai a Kedvenc tévés színésznőnek járó szobrot, a Sonny, a sztárjelölt című sorozat főszereplőjének megformálásáért.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek