Starity

Emma Watson az Elle címlapján tündököl

2011. szeptember 12. 10:10   |   Szerző: SoLettisha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A bájos kislányból elegáns hölgy lett. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a francia Elle magazin szeptemberi számának borítója.

hirdetés
Emma Watson az Elle címlapján tündököl

Hol van már a szeplős kislány a Harry Potter-filmekből? Emma Watson már rég nem az a kis hebrencs, aki pár évvel ezelőtt felbukkant a mozivásznon, mint a kis okoskodó, Hermione Granger. A szemünk előtt felcseperedő lányból gyönyörű és finom nő lett, aki mindenkit levesz a lábáról elegáns és kifinomult stílusával.

Miután a Lancôme Tresor Midnight Rose nevet viselő parfümjének reklámjával elvarázsolta a népet, most a francia Elle magazin invitálta a bájos színésznőt címlapfotózásra. A 21 éves lány most sem okozott csalódást, hisz a lap szeptemberi számának borítóján is teljes fényében pompázik.

Emma nyilatkozott is pár szót a reklámokkal kapcsolatban: „Mindig nagyon izgultam, ha meg kellett mutatnom önmagam anélkül, hogy egy szerep mögé bújnék. De azokra a nőkre néztem, akik előttem dolgoztak a Lancôme-nál, és soha nem változtattak meg senkit, olyannak kedveltek téged, aki vagy.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek