Starity

Kat Graham átigazolna?

2011. szeptember 12. 13:01   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók című sorozat kis boszorkánya szívesen megválna már az erdei forgatási helyszínektől, és dalra is fakadna.

hirdetés
Kat Graham átigazolna?
Fotó: Jason Merritt

Katerina Graham egy interjú során elmondta, hogy Bonnie szerepe a nagy sikerű The Vampire Diaries sorozatban elég megterhelő számára. A forgatások többnyire erdős vidéken zajlanak, ahol bizony a bogarak és pókok is felütik a fejüket. Mint kiderült, a kis boszorkány irtózik az ízeltlábúaktól. Ezért is vállalna szívesen szerepet olyan sorozatban, amit végre a városban forgatnak. Már ki is nézte magának a megfelelő helyet, és elmondta, hogy nagyon szívesen átigazolna a Glee című zenés vígjátéksorozatba, persze csak néhány epizód erejéig.

„Nagyon szeretek énekelni, de úgy érzem, nincs annyira szép hangom. A körülöttem lévők másként gondolják, szerencsére. Igazság szerint nagyon szívesen alakítanék olyan lányt a Glee sorozatban, aki tud, de nagyon fél énekelni. Kíváncsi lennék, mit hozok ki a karakterből. Persze az is jó lenne a dologban, hogy végre a városban forgathatnék. Ez is egy hatalmas pozitívum. Igazi városi lány vagyok. Valószínűleg ezért is tartok ennyire a pókoktól és bogaraktól” – vallotta be a lány.

A rajongóknak azonban egyelőre nem kell aggódni, hiszen Bonnie lesz az egyik kulcsfontosságú karaktere a vámpírsorozat harmadik évadjának, amely szeptember 15-én, csütörtökön indul útjára amerikában a The CW nevű csatornán. Katnek még a bogarak sem állhatnak az útjába, ha meg kell menteni valakit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek