Starity

Phoebe Tonkin megküzdött az akcentusával

2011. szeptember 12. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A H2O Sellőmesék sorozat sztárját igazi kihívás elé állították, hiszen a The Secret Circle forgatása előtt meg kellett szabadulnia ausztrál akcentusától.

hirdetés
Phoebe Tonkin megküzdött az akcentusával

Phoebe Tonkinnak nem volt könnyű dolga a világhírnév küszöbén. Hiába kapott szerepet a The CW új sorozatában, a The Secret Circle-ben, a készítők kikötötték neki, hogy meg kell szabadulnia ausztrál akcentusától. A lány a Nylon magazinnak elárulta, hogy sokat kellett tanulnia a forgatások előtt.

„A Pilot forgatása előtt egy tanár segítségét kértem, és nagyon sokat kellett gyakorolnom. Az a szerencsém, hogy amerikai sorozatkon nőttem fel, és onnan is ragadt rám valami. A Narancsvidék és a Jóbarátok sorozat volt a kedvencem. Azt is mondhatnám, hogy Seth Cohan vezetett be az amerikai akcentus világába” – árulta el a titkát az exsellőlány.

Az ausztrál színésznő azonban nem csak így próbált javítani az általa alakított Faye megformálásán. A forgatások ideje alatt elkezdett Smashing Pumpkinst hallgatni. Úgy érezte, hogy a karaktere sötét világához ez a zene illik, és sokat segített neki, hogy jobban bele tudja magát élni a részben gonosz és kiszámíthatatlan boszorkány szerepébe.

A The Secret Circle első epizódját a The Vampire Diaries után szeptember 15-én tűzi műsorára az amerikai The CW csatorna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek