Starity

Elisabetta Canalis inkább vetkőzik

2011. szeptember 13. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

George Clooney volt barátnője megszabadult ruháitól a PETA kedvéért. A színésznő inkább vetkőzik, mintsem bundát viseljen.

hirdetés
Elisabetta Canalis inkább vetkőzik

Az olasz szépség, Elisabetta Canalis megvált a textiltől legújabb fotósorozata miatt: a színésznő a híres állatvédő szervezetnek, a PETA-nak állt modellt, s a kampányon azt hirdeti: inkább vetkőzik, minthogy bundát viseljen.

„A pucérság mindig hatalmas reakciót vált ki az emberekből, ezért döntöttem úgy, hogy levetkőzöm. Ezeket az állatokat élve nyúzzák meg a divat miatt. Tennünk kell valamit!” – nyilatkozta Clooney exbarátnője.

A legtöbb szőrmekalap, valamint a kabátok sok kisállat szenvedése által jönnek létre. A nyérc-, róka-, nyúl- és kutyabundáért valamennyi állatot villamosszékben végeznek ki, ez ellen lép fel Canalis – olyan színésznők mellett, mint Pamela Anderson vagy Eva Mendes.

„Az állatok nem tudják elmondani fájdalmaikat. Légy Te a hangjuk, és állj ki értük!” – buzdít mindenkit az olasz szépség.


Elisabetta a PETA promóképeinek egyikén

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek