Starity

Börtönviselt a Való Világ 5 első lakója!

2011. szeptember 12. 23:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Három alfahím harcolt ma este azért, hogy bejusson a felújított villa falai közé, és megküzdjön a mesés nyereményekért. VV Gergő volt a szerencsés, aki elsőként került beszavazásra.

hirdetés
Börtönviselt a Való Világ 5 első lakója!

Felcsendült a jól ismert főcímdal. Újra a lét a tét. Ma este 22.20-kor vette kezdetét a a Való Világ 5. szériájának első beszavazóshow-ja az RTL Klubon, ahol eldőlt, hogy melyik alfahím költözhet be a teljesen felújított villa falai közé.

A műsort Sebestyén Balázs nyitotta meg az őrjöngő közönség előtt. Az első este Viktor, Beló és Gergő harcolt a szavazatokért. A három alfahím nem hazudtolta meg magát a párbaj során. Mindent megtettek azért, hogy elkápráztassák a nézőket – főként persze a női egyedeket. A versenyzőkből áradt a magabiztosság. Dukai Regina börtönviselt bátyja, Dukai Gergő egy új esélyt remélt a villaléttől, míg Beló, a lánya és saját életét szeretné megváltoztatni a nyereménnyel. Viktor, a vagány exmotoros igazi vezéregyéniségnek tartja magát, és szerinte a villa unalmas lenne nélküle.

A műsor elején, a népszerű modell testvére 60%-kal vezetett a másik két fiúval szemben. Végül a szakács, az úszómester és a key account manager harcából 58%-kal ő jött ki győztesen. Így a VV5 első villalakója most már biztosan: Gergő, azaz VV Gergő, aki már jóval a show előtt megkezdte népszerűsítő kampányát a tévében és az interneten. Facebook-oldalán már most közel kétezer rajongót számlálhat és már az RTL Klub reggeli adásában is vendégeskedett.

A Való Világ 5 elsőként beszavazott játékosa egyébként nem titkolta a múltját az élő adásban sem: több mint négy évet ült fegyházban droggal való visszaélés miatt. Elmondása szerint nem bánja, hogy a dolgok így történtek, sokat tanult az esetből és szabadulása után teljesen más ember lett, aki megtanulta értékelni az élet szépségeit.

Holnap folytatódik a harc a bejutásért és a főnyereményért, amely idén sem kevesebb mint havi egymillió forint egy éven keresztül, egy lakás, egy méregdrága utazás és egy négymillió forint értékű autó. A következő adásban a szenvedélyes nők fognak megmérkőzni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek