Starity

Cameron Diaz és JLo utálják egymást

2011. szeptember 13. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cameron Diaz és Jennifer Lopez között forr a levegő új filmjük forgatásán. Nem bírják elviselni egymás sztárallűrjeit, és ezzel a stábnak okozzák a legtöbb problémát.

hirdetés
Cameron Diaz és JLo utálják egymást

A producerek is tudták már az elején, hogy nem lesz könnyű dolguk, ha két világsztárt akarnak egy filmben szerepeltetni, ám azt mégsem gondolták, hogy Cameron Diaz és Jennifer Lopez látványosan fogja utálni egymást a forgatáson. Lehet, hogy Diaz szemét még mindig az bántja, hogy a kolleganője elhalászta előle a főszerepet? A What to Expect When You're Expecting című romantikus vígjátékban ugyan nincs sok közös jelenetük, mégsem tudják tolerálni a másik húzásait.

„Cameron nem bírja elviselni, hogy Jennifer állandóan szünetet kér gyermekei miatt. Sokszor azért hagyja el a díszletet, hogy pontban ugyanakkor fogyassza el a vegetáriánusszeletkéit minden nap. A minap azt mondta, jobb lett volna, ha ott marad a tehetségkutató zsűrijében, mert oda való” – mondta el egy stábtag.

A két hölgy ellenségeskedése a film forgatását is lassítja, így lehet, hogy a 2012 nyarára tervezett bemutató is eltolódik. Az alkotás amúgy igazi sztárparádénak ígérkezik, hiszen a színésznők oldalán feltűnik még Anna Kendrick, Elizabeth Banks és Chace Crawford is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek