Starity

Zola is távozik a Vivától

2011. szeptember 14. 09:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szinte sokkot kaptak az emberek a hír hallatán: a kedvenc műsorvezető-trió utolsó tagja is távozik a zenetévétől.

hirdetés
Zola is távozik a Vivától

A hétfői Interaktív végén Iszak Eszter azzal búcsúzott, hogy holnap rendhagyó műsor lesz, mivel Zolával együtt fogják vezetni. A szőkeség csak ennyit mondott, Fluor viszont lerántotta a leplet a nagy titokról. Tomika kiírta oldalára, hogy holnap hol láthatjuk:

„Szerda reggel egyetek egy kis HALENDA! 8.20-tól a Mokka vendége leszek, és beszélgetünk az új lázról, és a titokról. 15.00-tól a Viva Interaktívban talizhatunk, ahol köszöntjük az új műsorvezetőt, és elbúcsúztatjuk Zolát. Morzsolom a könnycseppeket, hiszen elég jókat mókáztunk régen, de egyszer minden véget ér, és jön helyette valami új. Mondanék még szívesen ilyen sablonokat, de inkább nem fárasztok le senkit, ugorjatok rá a tévére jól!” – állt a blogon.

Ezt elolvasva sokan felháborodtak. Sérelmeiket – néhol nem szalonképes formában – közösségi oldalakon írják le, és sorban jelennek meg a „Zola nélkül most már tényleg semmit sem ér a Viva” kommentek és oldalak.

Néhány napig, hétig, esetleg hónapig biztos, hogy minden Zola-rajongó azt fogja hajtogatni, hogy nem fogja nézni tovább a Vivát, hiszen ha visszaemlékezünk, ugyanez történt Istenes Bence távozásakor is, később viszont lehiggadtak.

Mindenestre kíváncsian várjuk az új műsorvezetőt, de nagyon sajnáljuk Zolát, mivel nagyon vicces volt, és mindig sikerült feldobnia műsorait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek