Starity

Minka Kelly édesanyja sztriptíztáncos volt

2011. szeptember 14. 11:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Charlie új angyala őszintén beszélt a Cosmopolitan magazinnak édesanyjáról és hánytatott gyermekkoráról.

hirdetés
Minka Kelly édesanyja sztriptíztáncos volt

A Friday Night Lights sorozat sztárjáról senki nem feltételezné, hogy mennyi szenvedést kellett átélnie gyermekkorában. Minka a Cosmopolitan magazinnak tárta fel titkait, és elmesélte többek között azt is, hogy édesanyja sztriptíztáncosként dolgozott, hogy el tudja tartani a családját. Édesapja, Rick Dufay, az Aerosmith együttes volt gitárosa nem sokat törődött velük, sőt, a szép színésznő mondhatni nem is ismeri őt.

A lány nem szégyelli, hogy édesanyja fiatalon ilyen munkát vállalt, inkább büszke arra, hogy mindent megtett érte. Azt is elismerte, hogy a viszonyuk soha nem volt felhőtlen, de mikor kiderült, hogy anyjának vastagbélrákja van, az utolsó pillanatig mellette ült a halálos ágyon, és biztosította a szeretetéről.

Minka Kelly a hánytatott gyermekkora ellenére csodálatos karrier előtt áll. Nem is olyan régen mutatták be a The Roommate című filmet, amelyben főszerepet játszott, és most ő lett Charlie egyik angyala az új televíziós sorozatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek