Starity

Egy páholyban az ellenséggel?

2011. szeptember 15. 16:04   |   Szerző: nagyalbi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hétfő este Will Smith és Marc Anthony közös páholyból nézték végig a Miami Dolphins focimeccset.

hirdetés
Egy páholyban az ellenséggel?

Három hete röppent fel az a pletyka Hollywoodban, hogy Jada Pinkett-Smith és Will Smith házassága zátonyra futott. Az ok Jada állítólagos viszonya Marc Anthonyval, Jennifer Lopez válófélben lévő férjével. A hírt valamennyi érintett cáfolta (a Smith család még jogi lépéseket is kilátásba helyezett), ám a pletykák terjedése ezután sem szűnt meg: újabb és újabb cikkek jelentek meg az állítólagos bennfentes munkatársak és ismerősök „leleplező” nyilatkozataival.

Azonban most úgy tűnik, minden eddigi hír hazugság volt, hiszen szeptember 12-én Will Smith és Marc Anthony közös páholyból nézte végig a Miami Dolphins futballmeccset.

Akad ugyan olyan újság, amelyben azt írták: az év legkínosabb sajtófotója készült a rendezvényen, amikor a két művész hirtelen szembetalálkozott egymással; a valóságban azonban szó sincs véletlenről. Marc Anthony, mint a klub résztulajdonosa, meghívta néhány jó barátját, hogy egy „fiús” este keretein belül együtt nézzék végig a meccset. Will Smithen kívül ott volt még többek között Pitbull, Sean Kingston, Dwyane Wade, Josh Duhamell, Fergie (ő ugyan nem fiú, de nagy futballrajongó, és szintén résztulajdonos), és egy rövid látogatás erejéig beugrott Simon Fuller producer is.

Marc és Will gyakorlatilag az egész estét együtt töltötték, vígan pózoltak a fotósoknak, és láthatóan jól érezték magukat. A meccs után barátai meglepetésként elő születésnapi bulit csaptak Marcnak, aki a héten lesz 43 éves. Will a fotók tanúsága szerint ezen is részt vett.

Természetesen vannak még szkeptikusok, akik azt hangoztatják, hogy az egészet csak a sajtó elhallgattatására találták ki. A többséget azonban, úgy tűnik, sikerült meggyőzni a két férfi töretlen barátságáról. Mára már attól hangos a sajtó, hogy nem lennének ilyen jóban, ha Marc tényleg tönkretette volna Will házasságát.

Nos, mindenki maga dönti el, hogy mit hisz. De ha ez csak színjáték volt, akkor mindketten erősen Oscar-szagú alakítást nyújtottak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek