Starity

Sztárok, akik örökbe fogadtak

2011. szeptember 18. 07:07   |   Szerző: badperfect

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Manapság rengeteg világsztár fogad örökbe fiatal gyerekeket. Íme néhány, akiknek sok fiatal a gyermekkorukat köszönheti.

hirdetés
Sztárok, akik örökbe fogadtak

Ezer és ezer boldog pár vagy épp család fogad örökbe szegény gyermekeket, vagy épp rokonaikat. Sokan talán azért teszik meg ezt a lépést, mert rengeteg fiatal nőnek nem lehet gyermeke, és csak így tudnak családot alapítani, de a sztárok ezt már divatba hozták egymást között.

Kezdjük a popkirálynővel, Madonnával. Az énekesnőnek két saját gyermeke is van, de ő nem érte be velük sokáig, így még két gyermeket fogadott örökbe. Madonna a kislányt és a kisfiút az afrikai Malawi szegénynegyedéből karolta fel.

A híres színésznő, Angelina Jolie és Brad Pitt sem tettek máshogyan. Angelina először egy etióp kislányt, Zaharát fogadta örökbe, majd a közös lányuk, Shiloh Nouvel 2006. május 27-én született meg Namíbiában. 2007 márciusában a család újabb taggal bõvült: Angelina örökbe fogadta Pax Thien Jolie-t, egy hároméves vietnámi kisfiút. Majd 2008. július 12-én megszülettek Brad és Angelina ikrei, Knox Leon és Vivienne Marcheline.

A híres rapper, Eminem máshogyan döntött a legtöbb sztárhoz képest. Jelenleg vér szerinti lányát, Hailie Jade-et neveli, egykori felesége, Kim unokahúgát (Alaina) és Kim második gyermekét, Whitney-t, akinek nem Eminem az apja.

Sharon Stone összesen három kisfiút adoptált. Először 2000-ben Roan Josephet, majd 2005-ben Lairdet és 2006-ban Quinnt, akiket jelenleg a bulvárlapok szerint egyedül nevel.



A filmproducer és színész, Hugh Jackman és párja, Deborra-Lee Furness is adoptáltak két csöppséget: Oscar Maximilian Jackmant, aki 2000. május 15-én született, és Ava Eliot Jackmant, aki pedig 2005 nyarán látta meg a napvilágot.

Tom Cruise-nak és Nicole Kidmannek is vannak adoptált gyermekei. Akkor döntöttek az örökbefogadás mellett, amikor még egy pár voltak, 1993-ban. Először Isabellával, majd két évvel később Connorral bővült a család. Természetesen azóta mindketten boldogan élnek jelenlegi párjukkal, Tom Katie Holmesszal, Nicole pedig a countrysztár Keith Urbannal, és saját gyermekeiket nevelik.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek