Starity

Megan Fox már babázna

2011. szeptember 14. 16:04   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megan Fox szívesen beállna a sztáranyukák közé. Elmondása szerint vágyik egy saját babára, és közeleg az ideje, hogy ez meg is valósuljon.

hirdetés
Megan Fox már babázna

A 25 éves színésznő a The Hollywood Riporternek adott interjújában elmondta, hogy nagyon szeretne már végre édesanya lenni. Tavaly házasodtak össze szerelmével, Brian Austin Green színésszel, és hiába van a férfinak egy fia előző házasságából, Megan ragaszkodik a saját gyermekhez.

„Teljes mértékben biológiai gyereket szeretnék. Nincs szükségem arra, hogy béranya szülje meg és persze hordja ki a mi gyerekünket. Mindig is szerettem volna gyereket, és ez elég komoly elhatározásom volt már akkor is” – vallotta be Miss Fox.

Állítása szerint egyetlen dolog tartotta eddig vissza őket, amely elég furcsának mondható az ő helyzetükben. Kizárólag akkor szeretne teherbe esni, ha anyagi helyzetük ezt megengedi, és mindent tud biztosítani a csöppségnek. Már nagyon fiatalon konkrét elképzelései voltak arról, hogyan szeretné saját gyermekét felnevelni, és mi kell ahhoz, hogy a kicsi élete végéig ne nélkülözzön. Mi már kíváncsian várjuk a gólyahíreket!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek