Starity

Virágh Nóra hamarosan Kínába utazik

2011. szeptember 15. 16:04   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Miss International Hungary győztese, a húszéves Virágh Nóra nemrég interjút adott a Velvetnek, ahol több dolgot is megtudhattunk róla.

hirdetés
Virágh Nóra hamarosan Kínába utazik

Az augusztus 13-án lezajlott Miss International Hungary szépségverseny végén Virágh Nóra fejére került a korona. Ezzel ő képviseli Magyarországot a november 7-én megrendezendő Miss International 2011 versenyen.

A modell nemrég interjút adott a Velvetnek, ahol elmesélte, hogy legszívesebben Las Vegasba jutna el, nem tartja elcsépeltnek a világbékét, és hogy Kína nem diktatúra.

„Ez a szépségverseny hirtelen jött. Azért is jelentkeztem rá, mert szerettem volna kijutni egy világversenyre, és ennek a nyertese kijuthat Kínába két hétre. Úgy kerültem be, hogy egy másik lánynak vissza kellett mondania, mert tizennyolc év alatti volt. Engem választottak helyette” – mesélte Nóra, mikor azt kérdezték tőle, hogy miért jelentkezett a versenyre.

Mivel a verseny célja a világbéke megteremtése, Nóra elmesélte, hogy a megmérettetés előtt majd karitatív programokon kell részt venni és jótékonykodnia. Hozzátette, nem érzi elcsépeltnek, hogy egy szépségverseny a világbékét hirdeti

Miss International Hungary 2011. október 19-én indul két hétre Kínába, ahol a verseny döntőjét tartják november 7-én, de elmesélte, nagy álma, hogy egyszer eljusson Las Vegasba is.

„Nem voltam még Amerikában, nagyon sok helyre szeretnék ott is ellátogatni. Kíváncsi vagyok arra, hogy milyen lehet az a város, amely a sivatagból olyan naggyá nőtte ki magát, és annyi embert vonz.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek