Starity

Megjelent Demi Lovato új dala

2011. szeptember 15. 17:05   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett az énekesnő legújabb dala a hamarosan megjelenő, Unbroken című lemezéről. A szám Missy Elliott és Timbaland közreműködésével készült, a címe All Night Long.

hirdetés
Megjelent Demi Lovato új dala

Demi Lovato az elmúlt év megpróbáltatásai után idén újult erővel, új lemezzel jelentkezik, mely szeptember 20-án fog megjelenni Unbroken, azaz összetörhetetlen címmel.

Az albumról már a nyár folyamán megérkezett az első kislemez, a nagy sikerű Skyscraper, ami egy lassabb ballada, és az énekesnő eddig megtett útjáról szól. A dal az amerikai Billboard Hot 100-on egészen a tizedik helyig jutott.

A lemez számlistájának bemutatásakor kiderült már, hogy az énekesnő új albumán lesz egy közös szám Timbalandel és Missy Elliottal, melynek címe All Night Long. A dalt Timbaland tegnap mutatta be, és nagy valószínűséggel ez lesz az album második kislemeze is. Az All Night Long teljes ellentéte a Skyscrapernek, egy pörgős hiphopszám lett, mely egészen más, mint amit az énekesnőtől eddig megszokhattunk. Lovato korábban elmondta már, hogy stílust vált, és a rockos számok helyett inkább R&B- és popdalok lesznek az új lemezen, ahogy az albumon közreműködő nevek is mutatják.

A most megjelent All Night Long már a neves közreműködők miatt is biztosan sikeres lesz. Demi Lovato Unbroken című visszatérő lemezének megjelenéséig pedig már csak pár nap van hátra, így a rajongóknak már nem kell sokat várniuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek