Starity

Sebastián Zuritát David Zepedára cserélték

2011. szeptember 19. 10:10   |   Szerző: Perlita

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sólo tengo ojos para ti című sorozat férfi főszereplőjét David Zepedára cserélték.

hirdetés
Sebastián Zuritát David Zepedára cserélték

A Sólo tengo ojos para ti című telenovella két főszereplője Angelique Boyer, a Teresa főhősnője és a Szerelem nevében sztárja, Sebastián Zurita lett volna. A Vad szív című sorozatban már játszottak egy párt, ami végül igazi kapcsolathoz vezetett. Majd a Sólo tengo ojos para tiben együtt kellett volna szerepelniük, ám a producerek úgy döntöttek, hogy a főhős David Zepeda lesz inkább.

A Televisa egy bennfentese, akinek több információja beigazolódott, azt állította, hogy maga Boyer volt az, aki kérte, hogy ne kelljen exével forgatnia, és szólt Jorge Eduardo Murguíának, akinek a szava döntött a kérdésben. Így Zuritát kitették a forgatások megkezdése előtt egy héttel.

Arról eddig nem volt szó, hogy a Rebelde Victoriája választotta volna Zepedát. Valószínűbb, hogy Murguía döntött mellette. Davidnak ez már ebben az évben a második, hogy az utolsó pillanatban happol el főszerepet. A La fuerza del destino című sorozat a másik, ahol Gabriel Sotót fosztotta meg Ivan karakterétől.

Zurita leváltása azért is meglepő, mert ő volt az első biztos szereplő, akihez igazították a többieket.

A Zepeda–Boyer páros viszont nemzetközileg is sikergyanús. David a Csábítás földjének, a Kettős játszmának, illetve az imént említett La fuerza del destinónak köszönhetően vált nagyon kedveltté. Angelique pedig ezzel a húzásával megmutatta, hogy az egykori karaktere, a keverőgép Teresa nagyon közel áll hozzá az életben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek