Starity

Valderrama: „Maitéra siker vár Hollywoodban”

2011. szeptember 16. 14:02   |   Szerző: Perlita

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Wilmer Valderrama Mexikóvárosban járt, ahol beszélt jövőbeli filmes terveiről, s elmondta, Maite Perronira nagy jövő vár Hollywoodban.

hirdetés
Valderrama: „Maitéra siker vár Hollywoodban”

A színész és producer, Wilmer Valderrama Mexikóvárosban járt, ahová egy DVD-ket forgalmazó lánc megnyitása miatt utazott. Beszámolt jövőbeli filmes terveiről, és arról is, hogy szeretne segíteni barátja, Maite Perroni karrierjének előmozdításában Hollywoodban.

Elmondása szerint Maite szép és tehetséges, és Hollywood is beleszerethet. Véleménye alapján ígéretes jövő várna rá ott is.

Így nyilatkozott: „Kétségtelenül nagyon szép és kedves ember, aki a Rebeldével híressé vált, majd a telenovellákban is megállta a helyét. Szeretném megtudni tőle, milyen sztori érdekelné egy külföldi filmben.”

Producerként egyébként két filmet is tervez Mexikóban: egy romantikus vígjátékot és egy akciófilmet. Álma, hogy Mexikóvárosban forgathasson. A főváros mellett helyszínként még Monterreyt, Chihuahuát és Acapulcót képzelte el.

Valderrama azért döntött az észak-amerikai ország mellett, mert nagyon szereti, és az emberek mindig tárt karokkal fogadják ott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek